Instagram Facebook
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid

Gynekologi

Gynekologi och kvinnans hälsa

Varje kvinnar borde ha en egen gynekolog att besöka, som du kan lita på vid de viktigaste tidpunkterna i livet. En gynekolog måste känna till alla de individuella särdragen av din organism, alla sjukdomar som du haft eller har. Kommunikation med dig och din läkare ska vara enkel och konfidentiell. Prioriten vid iVF Riga-kliniken är ett individuell tillvägagångssätt, vänlig och försiktig uppmärksamhet och högsta professionalism av ett lag. iVF Rigas gynekologer bryr sig om patientens reproduktiva hälsa och tillhandahåller gynekologiska tjänster och skötsel under graviditet.

iVF Rigas klinik tillhandahåller:

  • Diagnos och behandlingar av sjukdomar av det kvinnliga könet (inklusive inflammationsinfektioner och STI)
  • Diagnos och behandling av endokrinologi, patologi inom gynekologi
  • Olika analyser
  • Hjälp vid frågor om familjeplanering och att välja preventivmedelsmetod
  • Infertilitetsdiagnos behandling
  • Hjälp till kvinnan under under premenopausala perioden
  • Modern diagnostik (gynekologiskt ultraljud, mjölkkörtlar, hysteroskopi, etc.)
  • Förebyggande gynekologisk kontroll
  • Övervakning tiden efter förlossningen
  • Rådgivning om möjligheter och behov av kirurgisk lösning

Ultraljud

UL-undersökning av organen vid det mindre bäckenet genomförs för kvinnor på transabdominalt sätt (genom främre bukväggen) eller transvaginalt sätt (genom slidan). Med hjälp av transvaginala amerikanska diagnostiker är det möjligt att upptäcka icke-maligna och maligna formationer i livmodern och äggstockarna, urinrörssjukdomar, inflammationsprocesser, urineringsstörningar och orsaker till urininkontinens, tidig graviditet samt för att övervaka äggstockens follikulära anordningar under behandling av infertilitet. För bra resultat av de transabdominella amerikanska diagnostikerna, behövs en full blåsa och man rekommenderas också att dricka 500ml - 700 ml vätska - 2-3 timmar före undersökningen. Det rekommenderas att man genomgår denna undersökning en gång per år, även om det inte finns några befintliga åkommor, för att hitta dolda sjukdomar. (Om dolda redan har hittats, då bör läkaren upprätta en tidsplan för ytterligare undersökningar).

Ultraljudsundersökning och 3D ultraljud

Det är en diagnostisk metod som använder ultraljud.

Ultraljudsenheten har många driftssmetoder som används vid undersökningen. En grundläggande undersökning utförs i realtidsläge (B - läge). Vid en undersökning av hjärta och blodkärl används dopplerläge - pulseranderande vågor och färger. Ultraljudsenheter har även andra typer av driftlägen, som förbättrar en grundläggande undersökning. Nyligen blev det möjligt att göra tredimensionella bilder med 3D ultraljud och tredimensionell avbildning i realtidsläge (4D).

De viktigaste faktorerna som har en påverkan I den amerikanska verksamhet är definitivt kvaliteten och nivån på enheterna, samt kvalificering av specialister som kommer att utföra undersökningen. I IVF kliniken i Riga, utförs ultraljudsdiagnostik av högt kvalificerade läkare med hjälp av Voluson E8, som är en av de erkända ledarna av utraljudsutrustning - scanner expertklass.

phone

Ring oss (Arbetstid 09:00 - 17:00)

(+371) 67 111 117 (+371) 25 641 022
mail

Skriv till oss

ivfriga@ivfriga.eu
Kundundersökning
 
Copyright 2024, iVF Riga.
Webbplatsutveckling: