Instagram Facebook
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid

EmbryoScope

Embryoscope

Den nya världen av behandlingar vid infertilitet – EmbryoScope (Embryoskop)

Högteknologi, ytterst effektiv & prisvärd

iVF Riga är den första och enda kliniken i Östersjöregionen som infört embryoskopteknologi för avancerade IVF behandlingar.

Med anledning av att embryoskop inkubatorn är den senaste och mest avancerade anordningen vid assisterande befruktningsteknologi, så har bara ett fåtal kliniker runt om i världen den i sin lista över tillhandahållna tjänster.

Vad ar embryoskopet?

Embryoskopet ar en inkubator för kontinuerlig övervakning & upptagning av embryoutveckling (24/7) genom en inbyggd kamera som klarar av tidsförflyttning av bilder (varje 15-20 minut). Den ger de vitala fysiologiska förutsättningarna utan något avbrott i embryokulturen (minimal hantering av embryon under IVF behandling) vilket inte orsakar några stressfaktorer för embryoutveckling.

Indikationer för IVF behandling med Embryoskop:

  • För patienter med misslyckande implantationer i tidigare IVF cykler
  • Pantienter med dålig kvalitet av ägg eller spermier
  • För pantienter med framskriden modersålder (efter 35)
  • Vid historik med flera missfall
  • Dålig embryonal utveckling vid tidigare behandlingar

Fördelar med IVF behandling med embryoskop

Det fungerar som ett innovativt urvalsverktyg för embryon

Embryoskopets inkubator har en inbyggd kamera som kontinuerligt övervakar & spelar in video över alla stadier av embryoutvecklingen och ger embryologer en möjlighet att observera:

  • Celldelningsmönstrer av embryon för att välja embryon av toppkvalitet för bästa implanteringsresultat;
  • Uteslutning & undersökning av embryos med kromosomavvikelser vid förekomst

Uteslutning av stressfaktorer för embryon under hantering av embryon vid IVF behandling Vid Standardprocesser av fertilitetsbehandlingar, såsom IVF och ICS, måste de embryon som behöver tas ut från de särskilt uppvärmda inkubatorerna, för rutinkontroll och utveckling av ytterligare urval för toppkvalitet och embryoöverföring.

Embryoskop inkubatorer kräver inte att embryon måste tas ut från en säker inkubatormiljö, det reducerar signifikativt alla stressfaktorer för embryons utveckling och undviker all typ av skada under urvalrsprocessen före embryoöverföring.

Undersökningar indikerar att användandet av embryoskop inkubatorer kan öka andelen framgångsrika resultat & uppkomst av graviditet med upp till 20%.

For ytterligare information om hur man ansöker om IVF behandling med embryoskop, kontakta oss på följande e-post: lena.silkalna@ivfriga.eu

EmbryoScope

phone

Ring oss (Arbetstid 09:00 - 17:00)

(+371) 67 111 117 (+371) 25 641 022
mail

Skriv till oss

ivfriga@ivfriga.eu
Kundundersökning
 
Copyright 2024, iVF Riga.
Webbplatsutveckling: