Instagram Facebook
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid

Mäns hälsa

iVF Rigas andrologi- och urologicentrum är det enda andrologicentret i Lettland som ackrediterats av European Academy of Andrology.

Potensproblem hos män, erektil dysfunktion, prostataproblem, svårigheter att kissa och särskilt infertilitet är signaler på att kroppen behöver omedelbar hjälp. Om du som man upplever minsta obehag är det dags att uppsöka androlog eller urolog, och det är bättre att göra det på en gång. Vårt andrologicentrum kan lösa de flesta problem som har med mäns hälsa och sexliv att göra. Vi erbjuder högkvalitativ och effektiv medicinsk hjälp till alla män som vill förbättra sin hälsa eller få en hälsokontroll.

Till män som vill få sin allmänna hälsa kontrollerad erbjuder vi allmänna hälsokontroller för män (hälsokontrollprogram).

Den testning som ingår i hälsokontrollerna (hälsokontrollprogrammet urologi och hälsokontrollprogrammet reproduktiv medicin) görs på vår klinik för att identifiera problemet i ett tidigt skede eller i förebyggande syfte.

Hälsokontrollen för män är en fullständig undersökning som är smidig för patienten. Med hjälp av poliklinisk testning kan du få ett detaljerat resultat inom bara några dagar. Samt ytterligare ordinerad testning på vår klinik. Det kan handla om spermogram, hormontester, blodprover, dopplerundersökning och ultraljudsdiagnostik, efter behov. I programmet ingår även inledande och avslutande besök hos urolog eller androlog. Du får rekommendationer och ni tar tillsammans fram en behandlingsplan.

På iVF Rigas andrologicentrum kan du boka en tid hos dr Ērenpreiss, läkare och med.dr., en internationellt certifierad androlog, medlem av European Academy of Andrology och chef för iVF Rigas andrologi- och urologicentrum.

phone

Ring oss (Arbetstid 09:00 - 17:00)

(+371) 67 111 117 (+371) 25 641 022
mail

Skriv till oss

ivfriga@ivfriga.eu
Kundundersökning
 
Copyright 2024, iVF Riga.
Webbplatsutveckling: