Instagram Facebook
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid

Viýa

Behandling för ensamstående kvinnor

Idag så kommer vi i kontakt med många olika typer av familjevarianter, och det är inte längre någon överraskning att många kvinnor beslutar sig för att vara ensamstående resten av sina liv för att bygga karriär och inte vill skapa nära relation med det motsatta könet. Många moderna kvinnor beslutar sig att leva självständigt och förlitar sig bara på sin egen styrka, eller bildar familj med en partner av samma kön. Men det är inte rätt att bestämma en kvinna som ensam bara för att hon inte vill bygga ett liv på en relation med någon av ett annat kön. Alla dessa kvinnor har olika skäl till att inte söka efter den andra hälften, men det finns inget skäl att tro att kvinnan inte kan uppfostra ett barn ensam. Det finns enligt U.S. Census Bureau, omkring 12 miljoner ensamstående familjer 2016, den stora majoriteten — mer än 80% fostrades av ensamstående mödrar enligt Single Mother Guide [Augusti 22,2017].

De flesta av dem har inget val, men de som har, vår klinik erbjuder fantastiska möjligheter att bli mamma till sitt eget barn.

Vi erbjuder:

genom att avända donatonssperma, då det inte är förbjudet enligt lettisk lagstiftning.

Kliniken iVF Riga är den första officiella banken av genetiskt material i Baltikum och erbjuder för anvädning frusen sperma från lokala donatorer. Alla våra dontatorer är helt undersökta av urolog, genetiker, psykiater-narkolog, har genomgått alla nödvändiga tester: infektionstests (syfilis, AIDS, hepatit B och C, gonorre, trichomoniasis, klamydia), mikrobiologisk och oncocytologiska fläckar, genetiska anlayser (karyotyp).

Därtill erbjuder vi att välja sperma från en Europeisk internationell spermabank.

Om en kvinna på grund av olika skäl (både medicinska och sociala) önskar att skjuta upp födseln av ett barn till senare, då erbjuder kliniken iVF Riga frysnng av ägg och lagring hos iVF Riga Reproduktiva VävnadsBank. Vår Reproduktiva vävnadsbank ger patienter möjlighet att frysa och lagra sina egna ägg, sperma och embryon.

Vad ska man välja?

jūsu programmas 1
Ensamstående kvinna under 35 och 45 år
jūsu programmas 2
Ensamstående kvinna Mellan 36
jūsu programmas 3
Ensamstående kvinna Mellan 46 och 50 år
  • IUI
  • IVF
  • ICSI
  • IVF + PGS
  • ICSI + PGS
  • Äggdonation
  • Tandem behandling
  • Äggdonation + PGS

Den mest lämpade metoden av behandling för just dig får du hjälp med att få av våra erfarna specialister på inom reproduktion. När man väljer är det viktigt att ta i beaktande ålder och konditionen på din reproduktiva hälsa. För mer information om olika typer av behandlingsalternativ, se IVF behandling: infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling.

phone

Ring oss (Arbetstid 09:00 - 17:00)

(+371) 67 111 117 (+371) 25 641 022
mail

Skriv till oss

ivfriga@ivfriga.eu
Kundundersökning
 
Copyright 2024, iVF Riga.
Webbplatsutveckling: