Instagram Facebook
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid

Stamcellscenter

Cilmes šūnu centrs

iVF Rigas stamcellscentrum är den ENDA STAMCELLSBANKEN I LETTLAND

Förvaring av neonatala stamceller vid det enda stamcellscentret i Lettland är en unik slags biologisk försäkring för hela familjen.

iVF Rigas stamcellscentrum, som är den första nationella stamcellsbanken i Lettland, tillhandahåller insamling, behandling och lagring av stamceller från navelsträngen, samt förberedelse för efterföljande transplantation. Alla ovannämnda processer äger rum här i Lettland. Därför kan vi erbjuda omedelbar tillgänglighet, kontinuerlig övervakning och garantier, på en klinik med högt anseende och högt kvalificerade specialister.

Alla aktiviteter vid vårt stamcellscentrum utförs med den senaste högteknologiska utrustningen. Behandlingen av proverna utförs uteslutande i sterila rum. Det intyg som utfärdats av Lettlands läkemedelsmyndighet bekräftar att vi har tillstånd att isolera och förvara stamceller i Lettland. Godkännande nr AC‑7 för användning av vävnad och celler bekräftar att laboratoriet har verifierats och uppfyller kraven i regeringsförordning nr 1 176 ”Procedur för användning av vävnader och celler från människa”, som antogs den 22 oktober 2013, samt att laboratoriet har tillstånd att utföra laboratorietestning, bearbetning och konservering av stamceller inom Lettland.

Centrumets personal består av högkvalificerade specialister som ständigt arbetar för att öka sin yrkeskunnighet och förbättra sina kunskaper.

Förvaring av stamceller under förlossningen är ett utmärkt tillfälle att ta vederbörlig hänsyn till ditt barns framtid och försäkra dem mot eventuella risker och potentiellt skadliga sjukdomar.

phone

Ring oss (Arbetstid 09:00 - 17:00)

(+371) 67 111 117 (+371) 25 641 022
mail

Skriv till oss

ivfriga@ivfriga.eu
Kundundersökning
 
Copyright 2024, iVF Riga.
Webbplatsutveckling: