Instagram Facebook
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid

Öppenvårdscentrum

Ambulatorais centrs

iVF Rigas öppenvårdscentrum och dagvård erbjuder planerade tjänster för inneliggande patienter: För att det ska bli så bekvämt som möjligt för dig inrymmer kliniken rådgivning, administration, operationsavdelning och vårdinrättning för inneliggande patienter i en enda byggnad. 

Vårdinrättningen för inneliggande patienter erbjuder olika typer av medicinska tjänster:

  • Intravenösa och intramuskulära injektioner (med remiss från specialistläkare)
  • Urologiska operationer
  • Kolorektalkirurgiska operationer
  • Gynekologiska operationer
  • Operationer för diagnos av manlig infertilitet
  • Operationer med stamceller

iVF Rigas öppenvårdscentrum erbjuder även:

Medicinsk rådgivning av endokrinolog - hjälp för dig med hormonella störningar, sköldkörtelstörningar, metabolt syndrom; förhöjt blodsocker och diabetes.

Ultraljudsundersökningar - en möjlighet att få en mycket exakt och högkvalitativ ultraljudsdiagnos för olika organ och vävnader med hjälp av specialistultraljudssystemet Voluson E8; graviditetsultraljud (screening under graviditet).

Medicinsk rådgivning av certifierad urolog för dig som upplever problem med njurarna eller urinblåsan, dvs. svårigheter att kissa eller urininkontinens.

Akupunktur eller nålterapi - en möjlighet till förbättring av hälsa och välbefinnande med hjälp av akupunktur. Medicinsk rådgivning på kliniken ges av dr Dmitrijs Poļaks, som är en kvalificerad terapeut med mångårig erfarenhet.

Medicinsk rådgivning av nutritionsspecialist - hjälp för dig med ämnesomsättningssjukdomar, hormonella störningar, gastrointestinala sjukdomar, hjärt‑kärlsjukdomar, typ 2-diabetes, cancer och brist på mikronäringsämnen. Nutritionsspecialisten utvärderar kostvanor och ger rekommendationer om förebyggande kost- och livsstilsstrategier.

Vid behov kan du som patient välja VIP‑rumservice. För bekvämare tajming för testning och behandling på kliniken erbjuder iVF Rigas öppenvårdscentrum VIP‑rumservice. Ett VIP‑rum är ett individuellt sjukhusrum med separat toalett och dusch. För att det ska bli så bekvämt som möjligt för dig erbjuder ett VIP‑rum wifi, personallarm, professionell hjälp när som helst och skön vila.

phone

Ring oss (Arbetstid 09:00 - 17:00)

(+371) 67 111 117 (+371) 25 641 022
mail

Skriv till oss

ivfriga@ivfriga.eu
Kundundersökning
 
Copyright 2024, iVF Riga.
Webbplatsutveckling: