Instagram Facebook
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid

Infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling

IVF behandling: infertilitetsdiagnostik och fertilitetsbehandling hos klinik ”iVF Riga”

Om ett par önskar att få ett barn är det ett uttryck för djupa kärleken och förtroenden mellan två partner. Det vittnar om att parterna är redo att ta ett ansvar för den lilla människna, som är en del av båda. Men tyvärr, gynekologer under sin praktik måste ofta möta problemen med befruktningen hos par.

Vad är Infertilitet?

Enligt definitionen av Världshälsoorganisationen är infertilitet en misslyckande att bli gravid under 1 år av ett oskyddat regelbundet samlag för fertila kvinnor.

Hur ofta uppstår infertilitetsproblem?

Frekvensen av de infertila äktenskapsfallen har nått från 10% upp till 20%.

Konstgjord befruktning

Konstgjord befruktning(ART; assisterad befruktning) är en av de största upptäckterna det senaste århundradet.

iVF Riga kliniken tillhandahåller heltäckande diagnostiska tester, konsultativa tjänster och terapeutiska behandlingar som kan hjälpa till att korrigera och återställa den reproduktiva funktionen. På iVF Riga kliniken kan patienter genomgå undersökningar som krävs för diagnos och behandling av infertilitet. När resultaten är klara kan patienten få svar på om det blir nödvändigt med konstgjord befruktning eller om sådan inte behövs. I många fall ger ett kompetent och snabbt val av behandling paret möjlighet att få barn på ett naturligt sätt. Tyvärr händer det också att orsaken till infertiliteten är okänd, eller om den är känd, att problemet är bestående trots medicinering, eller till och med kirurgi. Även i dessa fall har paren fortfarande möjlighet att få barn, men då med hjälp av konstgjord befruktning. Provrörsbefruktning, och dess modifierade metoder, är den mest effektiva tekniken för att behandla infertilitet.

iVF Riga kliniken har redan hjälpt många familjer att uppfylla sina drömmar – att bli föräldrar genom konstgjord befruktning. iVF Riga prioriterar professionalism, välutbildad personal, användning av modern högteknologisk utrustning och individuell behandling. Allt detta har hjälpt oss uppnå huvudmålet – att kvinnan blivit gravid!

I vilka fall är IVF rekommenderat?

I vissa fall om IVF-behandling av ofrivillig barnlöshet hos en kvinna inte är effektiv även om alla möjliga orsaker avlägsnades eller om det finns en faktor av manlig infertilitet som inte heller kan behandlas. Därefter rekommenderas det att prova en assisterad befruktning, speciellt artificiell insemination.

Populära konstgjord befruktning (IVF-behandling, in-vitro-fertilisering) metoder:

För en framgångsrik konstgjord befruktning är det viktigt med en exakt diagnos. Det är därför din läkare behöver ha resultatet från varje undersökning. Du och din partner kan komma till iVF Riga kliniken före behandling och ta alla nödvändiga prover. För ökad bekvämlighet kan du genomgå alla nödvändiga tester på någon annan klinik som ligger närmare dig, och skicka resultatet till din behandlande läkare på iVF Riga kliniken.

phone

Ring oss (Arbetstid 09:00 - 17:00)

(+371) 67 111 117 (+371) 25 641 022
mail

Skriv till oss

ivfriga@ivfriga.eu
Kundundersökning
 
Copyright 2024, iVF Riga.
Webbplatsutveckling: