Instagram Facebook
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid

Konsultation

Konsultācija

Kan infertilitet behandlas?

I det fallet då paret inte kan skaffa ett barn. Det är nödvändigt att besöka den specialist som hanterar detta problem (befruktning specialist, reproduktiv hälso-specialist). Infertilitet kan ha flera orsaker men de flesta orsakerna kan diagnostiseras och behandlas. Vad skall göras innan behandling? Du borde besöka läkare - reproduktion specialist innan behandlingen.

Vad händer vid en rådgivningssession?

Den första rådgivningssessionen vanligtvis innebär insamling av patientens sjukdomshistorik; kvinnan får undersökning av äggledarna; gynekologisk undersökning med ultraljud provtagning hormoner. Därefter gör vår läkare ett schema för ytterligare undersökningar. På grund av att infertilitet kan vara samtidigt både hos män och kvinnor, måste båda parter genomgå undersökning.

Vanligtvis frågar vår läkare följande frågor:

  • Hur länge paret försöker att bli gravid;
  • Om partner hade tidigare infertilitetsbehandling
  • Typ av tidigare undersökningar;
  • Om paret har några idéer om möjliga orsaker till infertilitet;
  • Hur påverkades infertilitetsproblemet för varje partner (interpersonella relationer, självkänsla, arbete);

Patientens och läkarens relation måste byggas på ett förtroende. Det kommer att hjälpa paret att öppna sig och inte vara rädd för att ställa frågor och diskutera om problemet.

Det finns alltid bekvämt klimat i iVF Riga och vår personal har ett vänligt och professionellt inställning.

IVF-behandling kräver tid såväl som en viss reserv av tålamod och envishet. När du börjar IVF-behandling måste du känna att du har fått fullständig information och svar på alla dina frågor. Före rådgivningssessionen rekommenderar vi att du gör en lista med frågor till vår specialist och tar med dig all befintlig medicinsk dokumentation om tidigare IVF-behandling, test/diagnos resultat och slutsatser.

När du ber specialisterna om hjälp gör du ett rätt steg. Vi är tacksamma för ert förtroende som ni uttrycker med detta steg. Vårt lag omfattar - läkare, embryologer, biologer, sjuksköterskor och patientkoordinatorer som kommer att göra allt möjligt för att hjälpa dig!

phone

Ring oss (Arbetstid 09:00 - 17:00)

(+371) 67 111 117 (+371) 25 641 022
mail

Skriv till oss

ivfriga@ivfriga.eu
Kundundersökning
 
Copyright 2024, iVF Riga.
Webbplatsutveckling: