Instagram Facebook
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid
ivfriga@ivfriga.eu Boka tid

Embryoadoptionsprogram

Embryodonation / Embryoadoptionsprogram (embryodonator)

iVF Riga erbjuder embryodonation med donatorägg och donatorsperma. Resultaten för denna behandling är mycket goda, eftersom man använder celler från unga, friska personer.

Våra patientsamordnare ger fullt stöd via telefon eller e-post före och efter din IVF-behandling (med eller utan ägg-/spermadonator).

iVF Riga har utvecklat ett nära samarbete med svenska gynekologer.

Tack vare detta kan vi hjälpa dig med dina ultraljudsundersökningar (USG) under IVF-behandlingen, och rekommendera dig en ultraljudsspecialist i ditt eget land samt kontrollera resultatet av ultraljudsundersökningarna. Vi har ett apotek i närheten av vår klinik där du kan köpa alla ordinerade mediciner under ditt besök på kliniken.

Embryodonation hos iVF Riga

Genom att använda donatorssperma och äggceller får du en chans att skaffa dig ett eget barn. Det gäller även de som av någon anledning inte har egna könsceller. Lyckandefrekvensen vid embryodonation är mycket hög, eftersom den använder genetiskt material från unga, friska personer.

Embryodonation – Rättssynpunkt

I enlighet med gällande lettisk lag får embryodonation erbjudas heterosexuella par eller ensamstående kvinnor.

För mottagaren

Kvinnan (mottagaren) förbereds i enlighet med det specifika programmet för embryodonation, vilket innefattar mediciner för preparation av livmoderslemhinnan samt en ultraljudsundersökning av livmoderslemhinnans tillväxt (kan utföras i hemmet av en husläkare).

Innan ett embryo kan placeras i livmoderhålan måste kvinnan ges ytterligare mediciner för att förbättra implantationsprocessen eller embryots överlevnadsförmåga.

Våra samordnare hjälper dig att välja donator i överensstämmelse med kriterier, som liknar dina, och ser till att rekommendationerna genomförs rätt.

När graviditeten inträffat hjälper vi dig att sluta med medicinerna, och ger dig alla nödvändiga rekommendationer vid förlängd graviditet.

Embryodonation Programguide.

phone

Ring oss (Arbetstid 09:00 - 17:00)

(+371) 67 111 117 (+371) 25 641 022
mail

Skriv till oss

ivfriga@ivfriga.eu
Kundundersökning
 
Copyright 2024, iVF Riga.
Webbplatsutveckling: